New Paddock Corvette Club New Paddock Corvette Club
New Paddock Corvette Club   Home   New Paddock Corvette Club  Club  New Paddock Corvette Club  Corvette Racing  New Paddock Corvette Club  Kalender  New Paddock Corvette Club  Te Koop  New Paddock Corvette Club  Fun  New Paddock Corvette Club  Corvette Info  New Paddock Corvette Club  Links  New Paddock Corvette Club  Sponsors  New Paddock Corvette Club
    New Paddock Corvette en Camaro Club Track Time @ Petrolhead Sunday - 5 augustus 2018

       

New Paddock Corvette Club
- NEW PADDOCK CORVETTE CLUB



Nederlands

Track Time @ Petrolhead Sunday 2018 op Circuit Zolder


Organisatie : New Paddock Corvette Club vzw (NPCC) en Corvette Experience Team vzw(CET)
Datum : zondag 5 augustus 2018

Voor de derde keer organiseert NPCC in samenwerking met CET, 1 uur (2 x 30 min) vrij rijden op het Circuit
Zolder tijdens de Petrolhead Sunday, zie: http://www.circuit-zolder.be/en/events/petrolhead-sunday-2018

Deze dag wordt op zondag 5 augustus 2018 georganiseerd.

Toegelaten deelnemers:
- Alle leden van NPCC (Corvette en Camaro)
- Alle andere Corvettes en Camaros (andere clubs of personen)

Kosten:
- 1 uur tracktime: 1 auto + 1 piloot = 110 (niet NPCC leden)
- 1 uur tracktime: 1 auto + 1 piloot = 90 (NPCC leden)
- 1 co-piloot = 30/persoon (niet NPCC leden)
- 1 co-piloot = 25/persoon (NPCC leden)
- Ontbijt = 20/persoon (niet voor hotel De Pits Zolder residenten, zie hieronder)
- Aperitief + 3 gangen lunch = 50 /persoon


Locatie - Brasserie De Pits:
- Ontbijt buffet
- Briefing
- Aperitief
- 3 gangen lunch, keuze uit:

Menu 1 - Vlees:
- Voorgerecht: Vitello Tonato
- HG: Varkenshaasje met slaatje van groene asperges, frietjes en een pepersausje
- Dessert: Crme brl

Menu 2 - Vlees:
- Voorgerecht: Carpaccio van rund met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en rucol
- HG: Filet van Mechelse koekoek met een dragonsausje en kroketjes
- Dessert: Moelleux in vanille-crme

Menu 3 - Vlees:
- Voorgerecht: Salade met rauwe ham en meloensalsa
- HG: Gegrilde kalfsribeye met sausje van de chef, frisse salade en frietjes
- Dessert: Gemarineerde ananas met gel van passievrucht en vanille-ijs

Menu 4 - Vis:
- Voorgerecht: Salade met garnaaltjes , zoetzure komkommer en vinaigrette van curry en appel
- HG: Schartong met ratatouille, jus van crab en peterseliepuree
- Dessert: Aardbeien met huisbereid vanille-ijs

Menu 5 - Vis:
- Voorgerecht: Noordzeevis trio (zalm, heilbot, garnaaltjes) met een mierikswortelsausje
- HG: Gebakken zalm met Italiaanse pasta
- Dessert: Dame Blanche

Menu 6 - Vis- Voorgerecht: Sashimi van tonijn, wasabi en soja
- HG: Toscaanse risotto met op het vel gebakken kabeljauw
- Dessert: Tiramisu


Noot: dranken bij de menu zijn NIET inbegrepen en dienen apart afgerekend te worden


Timing:
- 08u30 Ontbijt
- 10u15 Briefing verplicht voor de piloten
- 11u00 Naar de auto's
- 11u20 On the Track (30 min.)
- 12u30 Pause
- 13u00 On the Track (30 min.)
- 13u30 Einde Track time
- 16u00 Aperitief
- 16u30 Lunch

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden, volgende aandachtspunten:
- Helm verplicht voor piloot en co-piloot
- Veiligheidsgordel verplicht
- Gn alcohol vr of tijdens track time
- Enkel links voorbij steken
- Niet voorbij steken in de bochten (geen race)
- Opgepast met uitremmen van andere wagen voor de bochten
- Briefing is verplicht (10u15 in Brasserie De Pits)


Omdat Circuit rijden toch wel wat extra van de wagen vraagt, volgende technische tips:
- Remolie: tot maximum en niet ouder dan 1 jaar (bij voorkeur dot 5.1)
- Remblokjes: voldoende voering op de blokskes
- Motorolie: tot maximum bijgevuld
- Koelwater: tot maximum bijgevuld
- Voor maximale koeling, airco condensor (staat vr radiator) reinigen.


Ben je genteresseerd om deel te nemen, Registreer hier!!! vr 28 juli 2018

Het maximum aantal toegelaten wagens op de piste is 45.

Ook indien je niet wenst te rijden ben je welkom en kan je mee ontbijten, supporteren en lunchen.
Reservatie verplicht, door betaling vr 28 juli 2018 van het totale verschuldigde bedrag.
IBAN : BE95 2350 0741 5458 - BIC : GEBABEBB - track time + menu en naam

Hotel accommodatie:
We hebben speciale prijzen voor onze organisatie:
Hotel: De Pits Zolder: http://www.lodge-hotels.be/nl/hotels/b/de-pits-zolder
Contacteer hotel De Pits rechtstreeks voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van de kamers.

Gelieve uw kamer rechtstreeks bij hotel De Pits Zolder te boeken (zolder@lodge-hotels.be), wacht niet
te lang want het aantal beschikbare kamers is beperkt. Vergeet niet om volgende referentie in uw reservatie
te maken NPCC deelnemer @Petrolhead Sunday, zodat u van de speciale prijzen kan genieten.



English

Track Time @ Petrolhead Sunday 2018 Circuit


Organisation : New Paddock Corvette Club vzw (NPCC) and Corvette Experience Team vzw(CET)
Date: Sunday August 5th 2018

For the second time, New Paddock Corvette Club (NPCC) in cooperation with Corvette Experience Team (CET) organizes
1 hour Track Time (2 x 30min) on the race track of Circuit Zolder.

This day is organised on Sunday August 5th 2018 during the Petrolhead Sunday, see http://www.circuit-zolder.be/en/events/petrolhead-sunday-2018.

Allowed participants:
- All members of NPCC (Corvette & Camaro)
- All other Corvettes and Camaros (from other clubs or individuals)

Cost:
- 1 hour track time: 1 car + 1 pilot = 110 (non NPCC members)
- 1 hour track time: 1 car + 1 pilot = 90 (NPCC members)
- 1 co-pilot = 30/person (non NPCC members)
- 1 co-pilot = 25/person (NPCC members)
- Breakfast = 20/person (not for hotel De Pits residents, see below)
- Aperitif + 3 course lunch = 50 /person

Location - Brasserie De Pits:
- Breakfast buffet
- Briefing
- Aperitif
- 3 course lunch, please, make your choice:

Menu 1 - Meat:
- Appetizer: Vitello Tonato
- MC: Pork tenderloin with salad of green asparagus, fries and a pepper sauce
- Dessert: Crme brl

Menu 2 - Meat:
- Starter: Carpaccio of beef with truffle mayonnaise, parmesan cheese and arugula
- MC: Filet of cuckoo of Mechelen with a dragonsauce and croquettes
- Dessert: Moelleux in vanilla cream

Menu 3 - Meat:
- Starter: Salad with raw ham and melon salsa
- MC: Grilled veal ribeye with sauce from the chef, fresh salad and fries
- Dessert: Marinated pineapple with gel of passion fruit and vanilla ice cream

Menu 4 - Fish:
- Starter: Salad with prawns, sweet and sour cucumber and vinaigrette of curry and apple
- MC: Lemon sole with ratatouille, gravy of crab and parsley puree
- Dessert: Strawberries with home-made vanilla ice cream

Menu 5 - Fish:
- Starter: North Sea fish trio (salmon, halibut, shrimps) with a horseradish sauce
- MC: Baked salmon with Italian pasta
- Dessert: Dame Blanche

Menu 6 - Fish:
- Appetizer: Sashimi of tuna, wasabi and soy
- MC: Tuscan risotto with cod fried on the skin
- Dessert: Tiramisu

Note: drinks at the menu are NOT included and must be paid separately


Timing:
- 08h30: Breakfast
- 10h15: Briefing (mandatory for pilots)
- 11h00: To the cars
- 11h20: On the Track (30 min.)
- 12h30: Break
- 13h00: On the Track (30 min.)
- 13h30: End of track time
- 16h00: Aperitif
- 16h30: Lunch

In order to keep it safe for everybody, please pay attention to following points::
- Helmet mandatory for pilot and co-pilot
- Carring Safety belt is mandatory
- No alcohol before or during track time
- Only overtaking from the left hand side
- Do not overtake in the curves (no race)
- Be careful with outbreaking other cars for cornering
- Briefing is mandatory (at 10h15 in Brasserie The Pits)


Because track time requires a bit extra from the car some technical tips:
- Brake fluid: up to maximum and not older than 1 year (preferably dot 5.1)
- Brake pads: sufficient lining on the brake pads
- Motor oil: filled up to the maximum
- cooling water: filled up to the maximum
- For maximum cooling, clean the airco condenser (located in front of the radiator)

Are you interested to participate, please Register here!!! before July 28th 2018

Maximum number of cars allowed on the track is 45.

Even if you are not interested in track driving you are welcome to enjoy breakfast, the cars and the lunch.
Reservation required, by payment of the full amount due before July 28th on account.
IBAN : BE95 2350 0741 5458 - BIC : GEBABEBB- track time + menu and name

Hotel accommodation:
We have special rates for our organization in Hotel The Pits @ Zolder, see:
http://www.lodge-hotels.be/nl/hotels/b/de-pits-zolder
Get directly in contact with the hotel for the special rates and availability of the rooms.

Please, book your room directly to the hotel De Pits Zolder (zolder@lodge-hotels.be), dont wait too long as
the number of available rooms is limited.
Make sure to mention NPCC participant @Petrolhead Sunday in your reservation, so that you can fully
benefit from the special rates.


Webdesign :  www.deltatechnics.com